Aurora Data Recovery kan återskapa din data
närmaste tunnelbana Danderyd
auroras copyright logotyp
+46-8-792 22 40

Praktikanternas egna omdömen - Aurora Data Recovery

 • "Praktikveckan på Aurora har givit mig otroligt mycket. Man får verkligen ta del av arbete och beslutstagande. Mina kunskaper har verkligen utvecklats!"
  Hanna Sjögren

 • "Under den tid jag praktiserat på Aurora har jag lärt mig otroligt mycket inom Ekonomi och IT, mycket mer än förväntat. Stämningen på företaget är oerhört bra och jag som praktikant har blivit varmt mottagen. Om jag får chansen att praktisera igen, vill jag absolut komma tillbaka till Aurora igen!"
  Linda Huotari

 • "Min praktik hos Aurora har varit riktigt bra och jag har lärt mig mycket mer än vad jag hade tänkt mig och jag tycker att det har varit hur bra som helst, under mina veckor hos Aurora har jag blivit mycket omhändertagen och alla på Aurora har varit underbara och de tycker verkligen att det är roligt att ta hand om praktikanter! Jag skulle definitivt rekommendera Aurora för andra studenter som verkligen vill lära sig något för resten av livet!"
  Kevin Pettersson

 • "Aurora fick mig inte bara att utvecklas och lära mig nya saker varje dag, utan det fanns en sammanhörighet på företaget som jag aldrig upplevt förut. Jag trivdes extremt bra, och såg fram emot att gå till kontoret dagligen. Stort tack till min handledare Tony Kvarnström som lärde mig otroligt mycket under mina tre månader, och mina fina Kollegor som fick mig att trivas enormt på min arbetsplats!"
  Rebisa

 • "Min praktikperiod här på Aurora har varit mycket lärorik och spännande. Mina Förväntningar för denna praktik har mer än bara uppfyllts. Detta har varit en fantastisk arbetserfarenhet, och jag kan inte tacka Tony nog för denna praktik. Det är dock synd att min praktikperiod är över nu, efter mina 8 veckor. Jag kommer verkligen att sakna denna arbetsupplevelsen, och alla som jag har arbetat med på Aurora.
  Jag rekommenderar studenter som verkligen vill lära sig mer inom,t.ex. Webbdesign, och som letar efter en praktikplats, att ansöka för praktik här på Aurora. Aurora är ett väldigt bra företag med en trevlig omgivning och bra idéer för utvecklingen, som kan tillbringa en bra arbetserfarenhet för praktikanter."

  John Manolescu

 • "Min praktik hos Aurora Data Recovery AB har varit en mycket bra upplevelse. Jag har fått lära mig mycket nytt inom webbdesign men även en massa annat som till exempel hur en hårddisk fungerar på djupet. Jag har även fått lära mig en hel del om SEO och hur viktigt det är att använda sig av keywords när man skapar en hemsida.
  Jag har haft det väldigt roligt under tiden som jag har varit praktikant här på aurora och fått träffa många trevliga personer. Jag skulle vilja ge ett stort tack till Tony Kvarnström som lärde mig väldigt mycket nya saker under min tid här.
  Jag skulle starkt rekommendera andra studenter att praktisera hos Aurora efter som att man får känna på hur det är att arbeta på riktigt."

  Emil Linder

 • "Att praktisera hos Aurora Data Recovery för mig har varit mycket lärorik spenderat tid. Har lärde mig mycket mer saker om webbsidor och hur allt fungerar, jag trodde att jag visste ganska mycket, men hade jätte lite information och erfarenhet om detta. Det var roligt att lära mig olika nya och spännande saker hos Aurora, det känns att jag har också förbättrade min ansvar och har kunnat känna en riktigt bra och professional jobb, hade trevliga kollegor och chefen, rekommenderar starkt!"
  Ignas Urniezius

 • "Praktiken hos Aurora har varit fantastisk! Ord kan inte beskriva hur bra teamet bakom Aurora är, ett bra team med bra arbetsuppgifter betydde att man alltid kom hit med ett leende på läpparna. Tack Tony och company för en bra praktikperiod! Nu önskar jag Aurora en bra framtid!"
  Rasmus Carlsson

 • "Det har varit en mycket bra upplevelse att praktisera på Aurora för min del. Jag har lärt mig otroligt mycket under min praktikperiod på Aurora och det är något jag sent kommer att glömma. Jag uppskattar verkligen Tonys engangemang för att lära ut till oss praktikanter. Tack till Aurora för att jag fått möjligheten att praktisera hos er!"
  Oliver

 • "Det har varit en ära att få praktisera på Aurora. Med hjälp av Tonys engangemang har jag utvecklats och lärt mig oerhört mycket inom b.la service, administration och webbdesign. Jag önksar er alla på företaget all lycka i framtiden och jag vill återigen tack er alla för en lärorik praktikperiod på Aurora. "
  Natalia

 • "Min praktik här på Aurora har varit extremt lärorik och trevligt. Jag har verkligen fått sätta mina kunskaper på prov samtidigt som jag har fått lära mig saker som jag inte ens har studerat. Stort tack till Tony och personalen på Aurora för en otrolig och trivsam praktikperiod!!"
  Felix


Praktikplatser Startsida    Praktik inom admin    Praktik inom marknadsföring    Praktik inom webbdesign    Praktik inom nätverk    Fråga & Svar    Praktik Hall of Fame     Praktikantens Upplevelse     Praktik Ansökan    Praktik Application