Search Aurora's site

Search Aurora's site

Hårddiskräddning Stockholm, Göteborg & Malmö. räddning av hårddiskar

HårddiskräddningStockholm, Göteborg & Malmö


Faktum är att vi rädda hårddiskar för kunder i hela Europa !  • Har du råkat ut för en hårddiskkrasch och behöver hjälp med hårddiskräddning?
  • Behöver du hjälp att rädda din viktiga data från en hårddiskkrasch?
  • Har du förlorat viktig information och behöver expert hårddiskräddning?
  • Hårddiskräddning har genomförts av Aurora Data Recovery i över 35 år.

Aurora, med egna laboratorier i Stockholm, kan i de flesta fall hjälpa dig med räddning av data från trasiga hårddiskar, även från en skadad eller kraschad hårddisk


Aurora har över 35 års erfarenhet av Professionell Hårddiskräddning i Stockholm, Malmö, GöteborgVi arbetar med Kliniskt PrecisionAurora Data Recovery är ett välkänt företag inom dataräddning med gedigen kunskap och erfarenhet av hårddiskräddning samt återskapning av förlorad data.

Aurora Data Recovery har fyra alldeles egna laboratorielokaler för datarekonstruktion. Dessa inkluderar ISO-8 renrum med 2st ISO-5 arbetsplatser (titta gärna) ett programteknisk laboratorium, ett hårdvarulabb samt TVÅ avancerade RAID lab.

Vi är mycket högutbildade specialister som har den expertis som erfordras för hårddiskräddning och datarekonstruktion när en hårddiskkrasch från en hårddisk har inträffat.

Här ser man Hårddiskens Skivor


Aurora anlitas idag av många av Sveriges största företag. Dessa företag såväl som många från övriga Europa kräver kompetens, pålitlighet och absolut säkerhet när det gäller hantering av deras data och affärshemligheter.

Aurora, som är bemannat 7 dagar i veckan kan erbjuda företagskunder assistans med dataräddning från trasiga hårddiskar mellan 08:30 - 23:00, varje dag, året runt.

Vi hjälper gärna privatpersoner med räddning av data vardagar under normal kontorstid (09:00 - 17:00). Vi hämtar trasiga hårddiskar med bud hos företag i stor Stockholm, Göteborg, Malmö och de flesta storstäder dagligen.


Aurora kan hjälpa dig med akut räddning hos en hårddisk Stockholm – redan idag!


hårddiskräddning, aurora data recovery IBM Hitachi, Toshiba, Western Digital, Samsung, Quantum, Fujitsu, Seagate, LaCie och Maxtor

IBM, Hitachi, Toshiba, Western Digital, Samsung, Quantum, Fujitsu, Lenovo, LaCie och Maxtor kraschade mac-hårddiskar.
Hämtning i Malmö Göteborg Stockholm


hårddiskräddning för kunder i hela Sverige