Search Aurora's site
Search Auroras site

Hårddiskräddning Stockholm, Göteborg & Malmö. räddning av hårddiskar

Hårddiskräddning och Recovery i Stockholm , Räddning Hårddisk


  • Har du råkat ut för en hårddiskkrasch och behöver hjälp med hårddiskräddning?
  • Behöver du hjälp att rädda din viktiga data från en hårddiskkrasch?
  • Har du förlorat viktig information och behöver expert hårddiskräddning?
Aurora har genomfört hårddiskräddning i över 37 år. Med våra egna laboratorier i Stockholm, kan vi oftast hjälpa dig att rädda data från trasig, skadad eller kraschad hårddisk.


Aurora har över 37 års erfarenhet av Professionell Hårddiskräddning och Hårddisk Recovery i Stockholm
Vi arbetar med Kliniskt PrecisionAurora är ett välkänt företag inom dataräddning med gedigen kunskap och erfarenhet av hårddiskräddning samt återskapning av förlorad data.

Vi har fyra alldeles egna laboratorielokaler för datarekonstruktion. Dessa inkluderar ISO-8 renrum med 2st ISO-5 arbetsplatser (titta gärna) ett programteknisk laboratorium, ett hårdvarulabb samt TVÅ avancerade RAID lab.

Vi är mycket högutbildade specialister som har den expertis som erfordras för hårddiskräddning och datarekonstruktion när en hårddiskkrasch från en hårddisk har inträffat.


Här ser man Hårddiskens Skivor


Aurora anlitas idag av många av Sveriges största företag. Dessa företag såväl som många från övriga Europa kräver kompetens, pålitlighet och absolut säkerhet när det gäller hantering av deras data och affärshemligheter.

Vi bemannat 7 dagar i veckan och kan erbjuda företagskunder assistans med dataräddning från trasiga hårddiskar mellan 08:30 - 23:00, varje dag, året runt.

Under normala arbetstider (09:00-17:00) på vadagar hjälper vi gärna privatpersoner med räddning av data. Vi hämtar trasiga hårddiskar med bud hos företag i stor Stockholm, Göteborg, Malmö och de flesta storstäder dagligen.


Aurora kan hjälpa dig med akut hårddisk räddning och recovery i Stockholm – redan idag!


hårddiskräddning och hårddisk recovery Stockholm, aurora data recovery IBM Hitachi, Toshiba, Western Digital, Samsung, Quantum, Fujitsu, Seagate, LaCie och Maxtor

IBM, Hitachi, Toshiba, Western Digital, Samsung, Quantum, Fujitsu, Lenovo, LaCie och Maxtor kraschade mac-hårddiskar.
Hämtning i Malmö Göteborg Stockholm


hårddisk recovery och hårddiskräddning för kunder i hela Sverige