närmaste tunnelbana Danderyd
auroras copyright logotyp


Så väljer du rätt data recovery företag
Dataåterställning är en komplicerad och kostsam process som kräver expertis och utrustning. När du behöver återställa dina viktiga data från en skadad hårddisk, vill du inte riskera att förlora dem för gott. Därför är det viktigt att välja ett data recovery företag som är pålitligt, erfaret och transparent.

Men hur hittar du ett sådant företag bland alla de som annonserar sig på nätet? Här är några tips som kan hjälpa dig att göra ett smart val:

  • Jämför priserna. Dataåterställning är inte billigt, eftersom det ofta innebär att byta ut delar, flytta plattor och reparera system. Om ett företag erbjuder sig att göra det för en spottstyver, är det förmodligen för bra för att vara sant.

  • Kontrollera historiken. Ett bra data recovery företag har varit i branschen i flera år och har många nöjda kunder. Det kan visa upp referenser, exempel och bilder från sitt renrum och laboratorium. Det är inte rädd för att vara öppet och ärligt.

  • Välj Aurora Data Recovery. Om du vill ha det bästa av det bästa, kan du inte gå fel med Aurora Data Recovery. Det har funnits i 40 år, har räddat miljontals filer och har en hög framgångsgrad. Det är ett företag som du kan lita på att ta hand om dina data."