Search Aurora's site

Search Aurora's site

Ris och Ros från Praktikanter | Aurora Data Recoveryhanna
 • "Praktikveckan på Aurora har givit mig otroligt mycket. Man får verkligen ta del av arbete och beslutstagande. Mina kunskaper har verkligen utvecklats!"
  Hanna Sjögren

 • "Under den tid jag praktiserat på Aurora har jag lärt mig otroligt mycket inom Ekonomi och IT, mycket mer än förväntat. Stämningen på företaget är oerhört bra och jag som praktikant har blivit varmt mottagen. Om jag får chansen att praktisera igen, vill jag absolut komma tillbaka till Aurora igen!"
  Linda Huotari

 • "Min praktik hos Aurora har varit riktigt bra och jag har lärt mig mycket mer än vad jag hade tänkt mig och jag tycker att det har varit hur bra som helst, under mina veckor hos Aurora har jag blivit mycket omhändertagen och alla på Aurora har varit underbara och de tycker verkligen att det är roligt att ta hand om praktikanter! Jag skulle definitivt rekommendera Aurora för andra studenter som verkligen vill lära sig något för resten av livet!"
  Kevin Pettersson

 • "Aurora fick mig inte bara att utvecklas och lära mig nya saker varje dag, utan det fanns en sammanhörighet på företaget som jag aldrig upplevt förut. Jag trivdes extremt bra, och såg fram emot att gå till kontoret dagligen. Stort tack till min handledare Tony Kvarnström som lärde mig otroligt mycket under mina tre månader, och mina fina Kollegor som fick mig att trivas enormt på min arbetsplats!
  Rebisa

 

Auroras Praktikavdelning