Aurora Data Recovery kan återskapa din data
Swedish flag
+46-8-792 22 30
Aurora kan rädda din data

Hårddiskräddning hos aurora i Stockholm, Göteborg & Malmö. räddning av hårddiskar

Hårddiskräddning hos Aurora Data Recovery i Stockholm


  • Har du råkat ut för en hårddiskkrasch och behöver hjälp med hårddiskräddning?
  • Behöver du hjälp att rädda din viktiga data från en krachad hårddisk?
  • Har du förlorat viktig information och behöver expert data recovery?
Aurora har genomfört krävande data recovery i 39 år. Med våra egna laboratorier i Stockholm, kan vi oftast hjälpa dig att rädda data från trasig, skadad eller kraschad hårddisk och SSD.

Aurora har snart 39 års erfarenhet av Professionell Hårddiskräddning och Hårddisk RecoveryVi arbetar med Klinisk PrecisionAurora är ett välkänt företag inom dataräddning med gedigen kunskap och erfarenhet av data recovery dvs. återskapning av förlorad data.

Vi har fyra alldeles egna laboratorielokaler för datarekonstruktion. Dessa inkluderar ISO-8 renrum med 2st ISO-5 arbetsplatser (titta gärna) ett programteknisk laboratorium, ett hårdvarulabb samt TVÅ avancerade RAID lab.

Vi är mycket högutbildade specialister som har den expertis som erfordras för hårddisklagning och datarekonstruktion när en hårddiskkrasch från en hårddisk har inträffat.


Här ser man Hårddiskens Skivor


Aurora anlitas idag av många av Sveriges största företag. Dessa företag såväl som många från övriga Europa kräver kompetens, pålitlighet och absolut säkerhet när det gäller hantering av deras data och affärshemligheter.

Vi bemannat 7 dagar i veckan och kan erbjuda företagskunder assistans med dataräddning från trasiga hårddiskar mellan 08:30 - 23:00, varje dag, året runt.

Under normala arbetstider (09:00-17:00) på vadagar hjälper vi gärna privatpersoner med räddning av data. Vi hämtar trasiga hårddiskar med bud hos företag i stor Stockholm, Göteborg, Malmö och de flesta storstäder dagligen.


Aurora kan hjälpa dig med Hårddiskreparation eller dataräddning.


hårddiskräddning och hårddisk recovery Stockholm, aurora data recovery IBM Hitachi, Toshiba, Western Digital, Samsung, Quantum, Fujitsu, Seagate, LaCie och Maxtor

IBM, Hitachi, Toshiba, Western Digital, Samsung, Quantum, Fujitsu, Lenovo, LaCie och Maxtor kraschade mac-hårddiskar.
Hårddisk Recovery och Hämtning i Malmö Göteborg Stockholm