Aurora Data Recovery kan återskapa din data
Swedish flag
+46-8-792 22 30
Aurora kan rädda din data

hårddisk räddning i Stockholm, Seagate, Western digital

Hårddiskkrasch - Kraschad Hårddisk Stockholm ramlat på golv


Har din hårddisk tappats, ramlat eller fallit på golvet? Kontakt oss omgående


Om du misstänker att din hårddisk har kraschat, stäng av strömmen omedelbartKom ihåg att om du har upplevt en hårddisk missfall och bor i Stockholmsregionen, så erbjuder vi dig en kostnadsfri diagnos vardagar mellan 09:00-17:00 (utan lunchuppehåll).


Här är några exempel av de vanligaste hårddisk problemen som Aurora kan hjälpa dig med!
  • Din hårddisk har ramlat, tappats eller fallit i golvet och orsakat en hårdiskkrasch
  • Om du har förlorat data, filer, mappar, dokument eller e-mail till följd av en trasig hårddisk
  • I fall du behöver hjälp med en skadad, havererade eller trasig HDD eller Mac-hårddisk
  • En kraschade extern hårddisk där skadan är orsakad av åskväder, vatten eller strömavbrott
  • Om du har en eller flera kraschade hårddiskar i en RAID server eller NAS
  • Om du är i behov av datarekonstruktion från en trasig HDD eller SSD
  • En trasig hårddisk som lett till att du förlorat en omfattande musiksamling, värdeful forskning eller oersättliga bilder och filmer från ett bröllop eller drömsemestern.

Visste du att Aurora har 39 års erfarenhet av med hårddiskkrasch?Vad är en kraschad hårddisk?Om en hårddisk har kraschat innebär det att den har ett fysiska eller mekaniska problem. En typisk hårddisk krasch inleds oftast av en ganska begränsad skada på det mycket känsliga media ytskiktet.

Inristning ökar lavinartat om hårddisken tillåts vara i drift efter den initiala skadan (tänk dig att du kör en bil utan vare sig motorolja eller kylvätska). Hos Aurora kallar vi den initiala skadan för "primärskada" och de resultat av felaktig hantering för "sekundärskada".En trasig hårddisk ger oftast ifrån sig skrapande, tickande, klickande eller andra ovanliga ljud. I det flesta fall startar datorn inte utan det kommer ett felmeddelande såsom "sektor oläsbar", "hårddisken bör formateras" eller dylikt.

Under inga omständigheter ska du formatera hårddisken, köra fdisk eller tillåta återställningshanteraren att, även delvis, ominstallera programvaran.

Vid minsta oljud från en hårddisk som innehåller viktig data: Stäng av datorn omedelbart och kontakta Aurora,
+46-8-792 22 30
, för expert- och dessutom kostnadsfri datarekonstruktions rådgivning vid en misstänkt HDD, SSD eller extern trasig hårddisk.
Våra viktiga råd:
  • Experimentera aldrig om data på HDD är viktig eller ovärderlig.
  • INGA program i världen kan reparera en trasig hårddisk
  • Stäng av datorn omgående och kontakta Aurora för professionell hjälp

OBS: Låt aldrig en "kompis" hantera en trasig hårddisk. Riktiga vänner är guld värda, men sällan kvalificerade data recovery ingenjörer.


Vem kan rädda en hårddisk som har kraschat?Aurora i Danderyd är ett högt respekterat dataåterställningsföretag med gedigen kunskap och erfarenhet av att spara data efter en hårddiskkrasch, oavsett om det är en intern eller extern hårddisk.

Vi har fyra mycket avancerade laboratorier för dataåterställning och hårddisk återhämtning. Ett av dessa labb är ett välutrustat och dokumenterat renlighetsklass-100 renrum (titta gärna).

Vårt team är högutbildade experter med mångårig erfarenhet inom dataräddning från trasiga och kraschade hårddiskar.

Aurora anlitas idag av många av Sveriges största företag. Dessa företag, såväl som många andra från övriga Europa, kräver kompetens, pålitlighet och absolut säkerhet när det gäller deras affärs hemligheter.

Vi är bemannat 7 dagar i veckan, kan erbjuda företagskunder assistans med dataräddning från trasiga hårddiskar mellan 09:00 - 23:00, varje dag, året runt. Vi hjälper även gärna privatpersoner med räddning av data under vardagar, normal kontorstid.

Varje dag hämtar vårt bud kraschade hårddiskar från företag i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Remember: If we can't recover your hard drive data – Its unlikely that anyone can!
Aurora Stockholm räddar tusentals filer från kraschade hårddiskar, varje dag!Ett av många omdömen från vår Facebook!ännu en nöjd data-recovery kund
ännu en nöjd data-recovery kund


hårddiskkrasch IBM Hitachi Toshiba Western Digital
Samsung Quantum hårddisk Fujitsu Seagate LaCie Maxtor

RAID, IBM, Hitachi, Toshiba, Western Digital, Samsung, Quantum, Fujitsu, Lenovo, WD, LaCie och Maxtor mac hårddiskar.Hårddiskkrasch eller Kraschad hårddisk hos kunder i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Fel på en hårddisk, så kallad trasig-hårddisk, kan vara katastrofal eller gradvis. Den förra presenteras typiskt som en enhet som inte längre kan detekteras av CMOS-inställningen, eller som inte klarar BIOS POST så att operativsystemet aldrig ser det. Gradvis hårddiskfel kan vara svårare att diagnostisera, eftersom dess symtom, såsom skadad data och sakta ner datorn (orsakad av gradvis felaktiga områden på hårddisken som kräver upprepade läs försök före lyckad åtkomst) kan orsakas av många andra datorproblem, till exempel skadlig programvara. Ett ökande antal dåliga sektorer kan vara ett tecken på en felaktig hårddisk, men eftersom hårddisken automatiskt lägger till dem i sitt eget tillväxt tabell kan de inte bli synliga för verktyg som ScanDisk om inte verktyget kan fånga dem innan hårddiskens felhanteringssystem eller backup-sektorerna i reserven av det interna hårddiskhanterings-systemet löper ut. Ett cykliskt repetitivt mönster av sökaktivitet som snabb eller långsammare sök-till-slut-ljud (dödsfall) kan indikera Kom ihåg att om du har råkat ut för en trasig hårddisk. Aurora har en drop-in och kostnadsfri diagnos medas du vänter i Stockholms tekniskakontoret. vardagar från 09:00 till 17:00 utan lunchuppehåll.

AURORA DATA RECOVERY AB     BROVÄGEN 9     SE-182 76     STOCKSUND     SWEDEN.     telefon +46-8-792 22 30