Search Aurora's site aurora data recovery
  
aurora data recovery
+46-8-792 22 40
  


RAID Array Recovery Stockholm | RAID Rekonstruktion Experter


Stockholm, Göteborg, Malmö och resten av Europa


RAID Array Recovery i Stockholm, Göteborg och Malmö. RAID Rekonstruktion Experter och Raid Recovery ExperterAurora Räddar Data från Kraschade RAID Server


Aurora RAID array recovery Stockholm kan hjälpa företag och myndigheter
med akut RAID Rekonstruktion varje dag - året runt!

Ett RAID server haveri eller en RAID Array server krasch behöver inte vara en katastrof. Aurora Data Recovery, med över 33 års erfarenhet av att rädda data från RAID servrar, har hjälpt tusentals företag världen över att få tillbaka viktig data från skadade RAID Arrays, RAID servers, RAID hårddiskar med mera.

Att återskapa data från en RAID server krasch är en mycket komplicerad och tidskrävande process, särskilt om ett misslyckat försök att återställa ett RAID Array problem redan har genomförts av andra personer eller företag. Det är också mycket önskvärt att RAID-inställningarna, LUN, partitioner och filesystem är dokumenterade, och dessutom att hårddiskarna är identifierade; Drive-1, Drive-2, Drive-3 och så vidare.

Aurora är bemannat 7 dagar i veckan och erbjuder företagskunder assistans med akut RAID dataåterställning och RAID Array Data Recovery mellan 09:00 - 23:00, varje dag, året runt.

- Behöver du expert hjälp med RAID recovery efter en RAID Server Krasch?

- Har sprängning eller annan olycka orsakad en RAID server krasch?

- Söker du akut hjälp med RAID recovery eller datarekonstruktion för att din RAID backup har kraschat eller havererat?

- Behöver du återskapa data från en trasig RAID Array ?